maanantai 1. tammikuuta 2018

Minä lupaan...

Vuosi 2018

Käsityövuosi 2018

10 lupausta käsityövuodelle 2018

1. Ompelen repun.
Reppua varten on jo ostettu vetoketju, d-renkaat yms tarvikkeet. Tämän olen jo kauan myös halunnut tehdä, joten HOP HOP!

2. Teen kaksi keskeneräistä työtä valmiiksi.
Näitähän riittää. Kaksi on minusta sopiva. Haluan tehdä töitä, joista tykkään. Käsitöiden pitää olla mielenkiintoisia, ei pakkopullaa. Mutta ehkä kuitenkin kaksi pakkopullaa valmiiksi.

3. Opettelen käyttämään ompelukoneen kaikkia ominaisuuksia.
Kaikkia?! Nyt taisin luvata jo liikoja. Ainakin mahdollisimman montaa toimintoa! Ostin 30v-synttärilahjaksi itselleni hienon ompelukoneen, ehkä olisi hyvä osata käyttää sitä ja hyödyntää sen ominaisuuksia.

4. Neulon yhden työn. 
Tämä kuulostaa helpolta, mutta sitä se ei ole. En muista milloin olen viimeksi tehnyt neulontatyön alusta loppuun. Neulontatöitä löytyy paljon sieltä keskeneräisten korista (=säkistä). 

5. Opettelen uutta.
Ehkä vähän tylsä, mutta tarpeellinen lupaus. Haluan kovasti oppia uutta ja haastan itseni jälleen testaamaan kaikkia uusia tekniikoita, materiaaleja, välineitä jne. Suosituksia?

6. Juhlavaate itselleni
Tästä olen haaveillut, mutten ole vielä uskaltanut(?) tarttua. Kesällä olisi ainakin yhdet häät ja muitakin juhlia. Ehkä nyt!

7. Virkkaan maton.
Tälle ei suoranaisesti ole tarvetta ainakaan meille kotiin. Nautin mattojen virkkaamisesta enkä 2017 virkannut yhtään mattoa. Joten parasta tehdä sitä mistä nauttii.

8. Aloitan nukketaloprojektin.
Mieheni lapsuudenkodista tuotiin meille vanha nukkekoti. Amanda pääsee tällä leikkimään, kun nukkekoti ensin saa hieman entisöintiä. Tämä projekti on saatava alkuun!


9. Jotain miehelleni.
En ole vielä tehnyt mitään (MITÄÄN!) omalle miehelleni. Jos ei lasketa valmispaitaan tekstiilitussilla kirjoitettua tekstiä :D. Jotain siis hänelle, tekniikka vapaa.

10. Yllätän joka kuukausi ainakin yhden ihmisen jollakin käsityöyllätyksellä.
Jätetään tämä näin avoimeksi. Joku käsityöyllätys jollekin. Ihanaa! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti