keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

On aika kömpiä kolostaan...

Ihan hävettää ja nolottaa, miten vähän on saanut käsitöitä tehdyksi tässä tämän vuoden puolella. Tai noh, koulun käsitöitä tuli tehtyä sitäkin enemmän, mutta kaikki omat projektit ovat olleet ihan jäissä.

Maaliskuussa taisin saada tämän vuoden ensimmäisen oman käsityön tehtyä. Silloin oli tarvetta ristiäislahjalle, söpölle pienelle pojalle. Lahjaksi valmistui pehmoinen lattiapeite ja lorupussi. 

Nyt sitten tällä viikolla asuntoani siivotessani ja käsityötavaroita pakatessani tein inventaariota myös korutavaroilleni. Sieltähän löytyikin sitten vaikka mitä kivaa ja siivoaminen sai jäädä hetkeksi. Inspiraation saattelemana melko nopeasti valmistuikin muutamasta helmestä, pyykkipojasta ja muista korutarpeista korusetti: riipus ja korvakorut. 


Siivousta ja inventaariota tehdessä ymmärsin myös, ettei mun neliöt riitä kaiken tämän käsityö-, askartelu- ja koruinnostuksen säilyttämiseen. Valmiita tuotteita tulee jos jonkinmoisia, kun ideoita ja inspiraatioita syntyy. Hihkaiskaa hyvät ihmiset, jos teillä on tarvetta jollekin, jonka blogistani olette bonganneet.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti